Skip to content Skip to navigation

ABARTH OUDE MODELLEN

Bekijk hier een verzameling iconische Abarth modellen, die weliswaar aan het einde van een glorieuze carrière staan, maar aan klasse niets hebben ingeboet. Rijplezier is standaard inbegrepen zoals bij al onze Abarths en met hun jarenlange ervaring bieden ze mogelijkheden die je niet wilt missen. Klein, razendsnel en apart, dit is Abarth. Ontdek het zelf!

Als vanouds, de Fiat Abarth 500

ABARTH 500

De Fiat Abarth 500, gebaseerd op de Fiat 500, kreeg in 1953 een speciale Abarth make-over van niemand minder dan de legendarische Carlo Abarth zelf. Behoorlijk rapido voor een Fiat 500, al zeggen we het zelf. In 2008 kwam de relaunch van het merk Abarth met de Abarth 500. Ook vliegensvlug, behendig en zeer sportief. Gun jezelf het ultieme rijplezier en maak van iedere rit een onvergetelijke. Elke dag. Overal. De Fiat Abarth 500: iconisch met klasse.

Ontdek de wereld van Abarth

Electronica en paardenkrachten, dat is de Fiat Stilo Abarth

STILO ABARTH

De Fiat Stilo Abarth is een auto vol elektronica en paardenkrachten. Snelheid is geen enkel probleem voor deze temperamentvolle Fiat. De Stilo Abarth was, in zijn tijd, de eerste met een vijfcilindermotor voor extra power onder de motorkap. Een sportieve Italiaan voor iedereen die niet terugschrikt voor een beetje extra snelheid in hun leven. Dat is Fiat Stilo Abarth.

Ontdek de wereld van Abarth

De veelzijdig compacte Abarth Punto

ABARTH PUNTO

Kracht is een zeldzame eigenschap. En de Fiat Abarth Punto heeft het volop. Ontworpen door de beste Italiaanse designers en een onvervalste mix van kracht en energie. De 1.4 T-Jet-motor van 180 pk, 6-versnellingsbak en een acceleratie van 0-100 km/h in 8,2 seconden vormen de pure race-dna van deze veelzijdig compacte Fiat Abarth Punto. Door de design-makeover, waaronder grotere bumpers, side skirts en een spoiler op het dak, onderscheidt de Fiat Abarth Punto zich op stijlvolle wijze van de reguliere Fiat Punto.

Ontdek de wereld van Abarth