Skip to content Skip to navigation
FUN ZONDER VERRASSINGEN

FUN ZONDER VERRASSINGEN

Abarth Private Lease biedt je een pasklare oplossing om een nieuwe Abarth te rijden zonder je spaargeld te hoeven aanspreken. Een aanbetaling is niet nodig, je betaalt alleen een gering maandbedrag waarin alle kosten zijn inbegrepen: onderhoud, reparaties, verzekering, belasting, pechhulp, etc. Alleen opladen komt nog voor je eigen rekening.

Naar Abarth Private Lease
HOE WERKT PRIVATE LEASE?

Altijd de juiste keuze

VOORDELEN VAN ABARTH PRIVATE LEASE

  • Je kan zelf alles heel gemakkelijk online regelen
  • Je betaalt een vast en scherp maandbedrag, zodat je weet waar je aan toe bent
  • Inclusief reparatie en onderhoud door de Alfa Romeo-werkplaats
  • Geen onverwachte kosten
  • Flexibele contracten (Flex Lease)
  • Stel jouw auto volledig naar wens samen
MEER INFORMATIE
PROFITEER VAN DE SUBSIDIE

PROFITEER VAN DE SUBSIDIE

De overheid geeft subsidie om elektrisch rijden voor particulieren betaalbaarder en dus aantrekkelijker te maken. Voor nieuwe elektrische auto's bedraagt deze subsidie €2950. Je kunt dit bedrag ook krijgen bij aanschaf via private lease. Alleen mogen wij de subsidie niet voor je aanvragen: dat moet je als consument zelf doen via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Aan de verstrekking van de subsidie heeft de overheid verder de volgende voorwaarden verbonden:
• Alleen voor aanschaf van een 100% elektrische auto (dus niet voor hybride modellen).
• De oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto moet tussen de €12.000 en €45.000 liggen.
• De actieradius van het model moet minimaal 120 kilometer bedragen.
• Bij beëindiging van het leasecontract binnen vier jaar, stopt ook de subsidie.
STEL JE NIEUWE ABARTH SAMEN EN BESTEL ONLINE

STEL JE NIEUWE ABARTH SAMEN EN BESTEL ONLINE

Wil je jouw droomauto van A tot Z zelf samenstellen? Met nét die speciale kleur of optie? Ook dat kan gewoon wanneer je kiest voor Abarth Private Lease!
Na het configureren van je nieuwe auto op de website, kun je met behulp van onze Private Lease-calculator meteen het maandbedrag berekenen. Eventueel kun je daarna nog extra opties toevoegen of juist weer verwijderen. Wanneer je zo een nieuwe Abarth hebt uitgekozen die helemaal naar je zin is en die binnen je budget past, kun je hem direct online bestellen.

ONLINE BESTELLEN VIA PRIVATE LEASE
 

*Prijzen incl. BTW op basis van Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Kijk voor alle voorwaarden op privatelease.abarth.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.

**De SEPP/subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Abarth Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij gebruikmaking van de SEPP en indien het contract wordt beëindigd, is de contractnemer zelf verantwoordelijk voor het stopzetten van de maandelijkse betaling.
  Keurmerk Private Lease: Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Kijk voor meer informatie op https://www.keurmerkprivatelease.nl