Skip to content Skip to navigation
0% EMISSIONS, 100% FUN.

MINDER UITSTOOT,
MEER PLEZIER

De constante zoektocht naar innovatie, die ons al sinds 1949 kenmerkt, heeft ons ertoe gebracht de wereld van de elektrische mobiliteit te omarmen. Maar we houden vast aan één principe dat we niet willen opgeven: Abarthisten prestaties, adrenaline en plezier bieden.

Uit deze historische evolutie komt een model voort dat meer Abarth is dan ooit; een model dat in staat is om in 7 seconden de 100 km/u te bereiken en je zo een sportieve en opwindende rit te bezorgen. Een Abarth die de uitdaging van duurzaamheid aangaat door gebruik te maken van elektrisch vermogen om de prestaties van de Scorpion op te voeren. Hierdoor kan hij vanaf het eerste moment een verschroeiende sprint bieden die ongeëvenaard is. Zorg dat je klaar bent om kracht en koppel te ervaren zoals nooit tevoren!

LAGERE KOSTEN, HOGERE EFFECTEN

LAGERE KOSTEN,
MEER IMPACT

Geen grenzen aan jouw plezier
Dankzij de lagere CO2-uitstoot kun je zonder beperkingen door de stad bewegen, ook in milieuzones.

Een voordelige keuze
De 100% elektrische motor van de Nieuwe Abarth 500e heeft geen cilinders, brandstof- en roetfilters, olie- en brandstofpompen, bougies, motorolie en uitlaatgasbehandelingssystemen. Dit betekent eenvoudiger onderhoud en lagere onderhoudskosten dan traditionele auto's.
Om jouw auto optimaal te laten presteren, hoef je slechts enkele verbruiksonderdelen te vervangen, zoals banden, remblokken, cabineluchtfilter en remmen.
En dankzij de 8 jaar of 160.000 km garantie kun je zorgeloos genieten van jouw nieuwe Abarth!

IT’S EASY TO HAVE FUN

PLEZIER
BINNEN HANDBEREIK

Met de Nieuwe Abarth 500e en zijn Connected Infotainment System kunnen zelfs lange ritten probleemloos worden afgelegd. De software plant automatisch de optimale route met laadstops en dankzij de 85 kW snellaadoptie krijg je 80% van de actieradius in slechts 35 minuten. En voor alledaagse reizen heb je slechts 5 minuten opladen nodig voor 40 km bereik: kortom, minder tijd dan het kost om te kiezen waar je heen gaat!

EVERYTIME, EVERYWHERE

ALTIJD
EN OVERAL

De batterij begint leeg te raken maar je bent nog niet thuis; op reis misschien? Het kan niet eenvoudiger: je hoeft jouw nieuwe Abarth alleen maar aan te sluiten op een openbaar laadstation om de accu op te laden tot volle kracht. En met de eSolution Charging-app kun je openbare oplaadpunten bekijken, het batterijniveau van de auto controleren en je oplaadsessie op afstand bedienen.

Ontdek free2move esolutions oplaaddiensten

YOUR PRIVATE CHARGING POINT

PRIVÉ
LAADPUNT

eProWallbox MOVE is de perfecte oplossing om het accupakket van de Abarth 500e thuis op te laden. Dankzij de ingebouwde RFID-technologie en de app kan je op afstand laadsessies starten. En dankzij zijn Dynamic Power Management (DPM) sensor wordt het opladen op basis van de beschikbare energie geregeld, waardoor black-outs worden voorkomen. Je ontvangt de eProWallbox MOVE tijdelijk cadeau bij aankoop van de elektrische Abarth 500e. Je betaalt enkel de installatiekosten. Profiteer snel van deze aanbieding.

*Exclusief installatiekosten. Private & Zakelijke lease zijn uitgesloten. Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

Lees verder
THE AUTONOMY FACTORS

DE AUTONOMIE
FACTOREN.

De snelheidsfactor
Bij een constante snelheid van 130 km/u wordt de actieradius van een volledig elektrisch voertuig bijna gehalveerd in vergelijking met die van de WLTP-cyclus. Daarentegen kan de actieradius in stedelijke zones bij constante rijsnelheden groter zijn dan de vermeldde WLTP-cyclus.

Rijgewoonten zijn belangrijk
Soepel optrekken en voorzichtig remmen vermindert het energieverbruik, terwijl de één-pedaalfunctie het regeneratieve remeffect maximaliseert. Samen kunnen deze maatregelen de autonomie van de auto met 15-20% helpen optimaliseren.

Temperatuur aan boord en autonomie
De buitentemperatuur en de verwarming en of airconditioning kunnen de potentiële actieradius met maximaal 40% veranderen, afhankelijk van het seizoen en de gewenste temperatuur in de cabine. De auto voorverwarmen wanneer deze nog op de stroombron aangesloten is, is zeer effectief om de autonomie te verbeteren.

De nieuwe Abarth 500e Scorpionissima wordt een gelimiteerde editie die in maximaal 1949 eenheden wordt geproduceerd. Het is een topversie die wordt gekenmerkt door een exclusieve zijsticker en een genummerd echtheidscertificaat. De commercialisering wordt verwacht rond februari 2023.

WEES DE EERSTE.