Skip to content Skip to navigation

Abarth

Verkoopvoorwaarden

De consumentenprijzen van Abarth zijn inclusief BTW/BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en leges. Hieronder leest u wat die extra kosten inhouden.

Rijklaar maken
Standaard vallen onder 'rijklaar maken' bij Abarth de kosten voor:

  • het transport
  • het deconserveren*, reinigen en poetsen
  • de nulbeurt
  • de kentekenplaten
  • de lifehammer

* Elke nieuwe Abarth die de fabriek voor transport verlaat, wordt voorzien van een beschermend laagje paraffine of folie. Dat wordt verwijderd tijdens het rijklaar maken van de auto.

Kosten per model
Dit zijn de adviesprijzen inclusief BTW voor het rijklaar maken per model. De daadwerkelijke prijs bij de dealer kan hiervan afwijken:

500                  € 630,-
595                  € 630,-

Recyclingsbijdrage
Sinds 1995 betaalt u bij de aanschaf van een nieuwe auto een verwijderingsbijdrage. Met dit geld stimuleert Auto Recycling Nederland, een initiatief van de autobranche, dat auto's aan het einde van hun levensduur milieuvriendelijk worden gedemonteerd voor hergebruik van materiaal. Vanaf 1 januari 2013 heet dit de recyclingbijdrage en die bedraagt nu € 45,- (inclusief BTW).

Leges
Voor het aanvragen en op naam stellen van het kentekenbewijs van uw auto, rekent de overheid een standaard bedrag van € 39,00 voor leges kentekencard en € 9,70 voor het tenaamstellen (exclusief BTW).