--:--
VERVOLG JE REIS VERVOLG JE REIS

Rotate your smartphone

Cookie Policy
MENU
Nederland NL Cookie Policy

DE MAKERS VAN FUN AND PERFORMANCE PRESENTEREN

ABARTH 124 SPIDER UNCOVERED

DE OORSPRONKELIJKE ROADSTER VAN SCORPION

EEN MEESLEPENDE ERVARING; ONTWORPEN OM DE PERFORMANCE, HET VAKMANSCHAP EN HET TECHNISCHE VERNUFT ACHTER DE ABARTH 124 SPIDER TE ONTDEKKEN.

START DE REIS

ABARTH 124 SPIDER

PRESTATIES

UNCOVERED

DE COMBINATIE VAN PASSIE EN TECHNIEK STAAT GARANT VOOR DE ECHTE ABARTH ADRENALINE

STAP IN DE WERELD VAN PURE PERFORMANCE

ABARTH 124 SPIDER

VAKMANSCHAP

UNCOVERED

ONTDEK DE DETAILS DIE ERVOOR ZORGEN DAT DE NIEUWE SCORPION ROADSTER EEN MIJLSTEEN IN DE GESCHIEDENIS VAN DE SPORTWAGENS IS.

ONTDEK HET VAKMANSCHAP

ABARTH 124 SPIDER

TECHNISCHE UPGRADE

UNCOVERED

ONTDEK DE TECHNISCHE INNOVATIES EN EXCLUSIEVE DETAILS DIE ERVOOR ZORGEN, DAT HET RIJDEN IN DE ABARTH 124 SPIDER EEN ONVERGETELIJKE BELEVENIS IS.

GA NAAR DE TECHNISCHE UPGRADE

PRESTATIES

UNCOVERED

PAK HET STUUR

VAKMANSCHAP

UNCOVERED

PAK HET STUUR

TECHNISCHE UPGRADE

UNCOVERED

PAK HET STUUR
--:--

1 3

PRESTATIES UNCOVERED

DE KRACHT VAN DE 1.4 MULTIAIR TURBO-MOTOR

Geen enkel detail werd vergeten om de best mogelijke performance te bereiken. Beginnend bij de kracht: de 1.4 MultiAir turbo met 170pk is ontworpen als een compacte lichtgewicht motor en biedt een opmerkelijk specifiek vermogen van 124 pk/l.Bovendien garandeert de verhoogde koppel een uitmuntende performance.

--:--

2 3

PRESTATIES UNCOVERED

DRIVE MODE SELECTOR: ÉÉN HART, TWEE ZIELEN

De Abarth Dual Drive Mode Selector stelt je in staat om de performance individueel aan te passen met behulp van onder andere koppel, gaspedaalrespons, overbrengingsverhoudingen en elektronica-instellingen. Kies jouw rijstijl en ontdek het plezier dat je kunt hebben met de Abarth 124 Spider.

--:--

3 3

PRESTATIES UNCOVERED

DE NIEUWE ABARTH MET ACHTERWIELAANDRIJVING

Achterwielaandrijving is een synoniem voor fun en sportief rijden. Het race-DNA van de Abarth 124 Spider wordt het beste geïllustreerd door de ongeëvenaarde wegligging. Deze auto, die de bochten omarmt, stelt de rijvaardigheden als geen ander op de proef.

--:--
1 3

VAKMANSCHAP UNCOVERED

WELKOM AAN BOORD: NIEUW RACE-INTERIEUR

De nieuwe Abarth 124 Spider heeft een interieur dat geïnspireerd is door de motorsport. De Abarth racestoelen met leren bekleding bieden een uitstekende ondersteuning en uitmuntend comfort. De Alcantara®cockpit-bekleding vermindert reflectie, waardoor een ideale omgeving voor een behendige en sportieve rijstijl wordt geschapen.

--:--

2 3

VAKMANSCHAP UNCOVERED

DE ROL VAN HET ANTIVERBLINDINGS-KIT

De Abarth 124 Spider is een concentratie van technische oplossingen. De door de motorsport geïnspireerde, mat zwarte antiverblindingsmotorkap en kofferbak voorkomen afleiding, waardoor de focus van de bestuurder uitsluitend op het rijplezier is gericht.

--:--

3 3

VAKMANSCHAP UNCOVERED

EEN STIJLVOL DETAIL: DE GENUMMERDE BADGE

De individualiteit van de Abarth 124 Spider wordt weergegeven door een genummerde badge; een certificaat van kwaliteit en performance dat zijn geschiedenis en oog voor detail weerspiegelt. De Abarth 124 Spider: de auto die is ontworpen door raceteam-ingenieurs.

--:--

1 3

TECHNISCHE UPGRADE UNCOVERED

RECORD MONZA UITLAAT: DE HANDTEKENING VAN KARL ABARTH

Abarth: zie het, hoor het. De nieuwe Scorpion roadster is voorzien van een Record Monza uitlaat met de dual mode-technologie: een variabel tegendruksysteem dat de performance verbetert doordat het bij iedere snelheid power levert.

--:--

2 3

TECHNISCHE UPGRADE UNCOVERED

ONGEËVENAARDE CONTROLE: BREMBO REMMEN

De Abarth 124 Spider is ontworpen voor een heel nieuw rijniveau. Om dit te kunnen bereiken, hebben we met de besten samen gewerkt. Het Brembo remsysteem garandeert maximale veiligheid dankzij de ongeëvenaarde respons en een verminderde remweg, wat voor een superieure rijervaring zorgt.

--:--

3 3

TECHNISCHE UPGRADE UNCOVERED

ABARTH D.A.M: PURE RACE-INNOVATIE

Het mechanisch begrensd slipdifferentieel, een exclusief onderdeel van hoogwaardige sportauto's, zorgt voor recordbrekende wendbaarheid en buitengewone laterale versnelling, zelfs in de moeilijkste bochten, waardoor het tractieverlies op de buitenste wielen wordt gereduceerd.

THE ABARTH 124 SPIDER STAAT KLAAR!

HET WORDT TIJD, OM ECHTE PERFORMANCE TE ONTDEKKEN

Maak een proefrit met de Abarth 124 Spider en verwen jezelf met een dosis adrenaline. De nieuwe Abarth 124 Spider, nu verkrijgbaar bij uw dealer: zodra u bent ingestapt, wilt u nooit meer uitstappen.
PROEFRIT

VERVOLG JE REIS