Skip to content Skip to navigation

YOUTUBE

Door het gebruik van de Youtube-speler ben je als gebruiker van deze website onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden Youtube


WAT EEN WEEKEND!

Op autogebied zijn ze wel wat gewend in Milaan, maar meer dan drieduizend Abarth's in de straten van de stad zien ze daar ook niet elke dag. Zo'n vijfduizend Abarth-liefhebbers kwamen naar de hoofdstad van Lombardije om daar het 17-jarig bestaan van hun favoriete merk te vieren met ritten, rally-events, rijsimulaties en andere activiteiten waarbij de adrenaline rijkelijk vloeide.


DE NIEUWKOMER

De Abarth Days 2019 vormden een perfecte gelegenheid om kennis te maken met een nieuwkomer in de Abarth-stal: de exclusieve Abarth 695 70° Anniversario. Deze laatste is een Limited Edition-model dat speciaal is uitgebracht ter ere van het 70-jarig jubileum van het merk en daarom natuurlijk ook het stralende middelpunt van het evenement was.Maar niet alleen Milaan werd overspoeld door 'abarthisti': gedurende het weekend plaatsten de bezoekers van het evenement meer dan 2500 posts op Instagram, Facebook en Twitter die werden gedeeld met meer dan 8,5 miljoen volgers over de hele wereld. En geheel in stijl met de merktraditie wist het huis van de Schorpioen daarmee eens te meer een nieuw record te vestigen!