Abarth 695 XSR Yamaha LTD Edition

BORN TO BE THE FASTEST.
2017 SPECIAL SERIES

Der neue Abarth 124 Spider

Een uniek aanbod

De Abarth 695 XSR is verkrijgbaar in een speciale 'limited edition'-versie. Het unieke karakter van elke auto komt tot uiting in een opeenvolgend genummerde badge. In totaal worden 695 hatchbacks en 695 cabrio's gebouwd.

Zorg dat u er op tijd bij bent.

Der neue Abarth 124 Spider

Beleef de pure racesensatie

De XSR-versies zijn het resultaat van het partnerschap tussen Abarth en Yamaha. Hun twee- en vierwielers delen een grijze raceuitmonstering met rode accenten, het gebruik van koolstofvezel-componenten en een Akrapovič-uitlaat, plus natuurlijk een flinke dosis racespirit. 

Abarth 695 XSR: een speciale uitvoering met een passie voor racen en de wil om te winnen.

Der neue Abarth 124 Spider

Vrije geest, rebels karakter

De Abarth 695 XSR is bedoeld voor liefhebbers die ambitieuze doelen nastreven. Het ultralichte Akrapovič-uitlaatsysteem met carbonfiber-eindpijpen zorgt voor extra karakter, geluid en prestaties. Het in Alcantara® uitgevoerde en met carbondetails en een vizier uitgeruste stuurwiel, evenals de carbon-spiegelkappen verraden duidelijk hun race-achtergrond. En achterop prijkt trots een XSR-badge.

Der neue Abarth 124 Spider

De aandacht die hij verdient

Wie zegt dat legendarische auto's minstens twintig jaar oud moeten zijn? Abarth biedt de mogelijkheid om alle speciale versies van de 695 in het Abarth Register te laten opnemen. U ontvangt dan automatisch een 'certificaat van historische waarde' met alle voordelen die gelden voor auto's van meer dan 20 jaar oud. Stap in de Abarth 695 XRS en wordt deel van de historie van de Schorpioen.