ABARTH

THE SPECIAL SIDE OF PERFORMANCE

Sportiviteit, uniek design of hogere prestaties: welke kwaliteiten u ook in een Special Series-model zoekt, u kunt er nu nog meer van genieten.

Alle Limited Edition-modellen van het merk met de Schorpioen worden voortaan namelijk ingeschreven in het Abarth Register waardoor ze worden erkend als auto's met historische waarde of waarde als collector's item.

Ga na of u uw Special Model in het Abarth Register kunt inschrijven

Controleer
595 Scorpioneoro 595 Scorpioneoro 595 Scorpioneoro

ABARTH

595 SCORPIONEORO

Helemaal zwart, met gouden details. Sierlijk zwart interieur, met goudkleurige afwerking, specifieke tapijten en exclusieve zetels. Het identificatieplaatje is een must.

Abarth 695 Rivale Abarth 695 Rivale Abarth 695 Rivale

ABARTH

695 Rivale
175 Anniversary

De aangeboren stijl van Riva ontmoet de prestaties van de Schorpioen. Volg de route naar esthetische perfectie met deze 'Limited Edition' Abarth. Ook verkrijgbaar als cabrio.

595 Pista 595 Pista 595 Pista

ABARTH

595 PISTA

De Abarth 595 Pista gedijt op adrenaline en spanning. Hij is aangepast aan het gebruik op de weg, maar toont zijn ware karakter op het circuit.

695 XSR Yamaha Limited Edition 695 XSR Yamaha Limited Edition 695 XSR Yamaha Limited Edition

ABARTH

695 XSR Yamaha
LTD Edition

Een speciaal model met de karakteristieke kenmerken van de Yamaha XSR.

Deze genummerde Limited Edition-versie met Akrapovic-uitlaat en carbon details komt voort uit het partnerschap tussen Abarth en Yamaha. Alleen voor de échte liefhebbers van beide merken met rijke racehistorie.

ABARTH

124 spider
2016 Edition

Sportieve prestaties die tot de top van zijn klasse behoren en details die rechtstreeks uit de racewereld stammen: de Abarth 124 Spider keert na 40 terug, met het pure karakter van een open sportauto.

ABARTH

695 Biposto

De kleinste, krachtigste supercar die ooit is gebouwd. De perfecte synthese tussen straatprestaties en race-emoties. Abarth 695 Biposto: geboren op het circuit om uit te blinken op de openbare weg.

ABARTH

695 Biposto Record

Een unieke supercar ter herinnering aan de 133 records die Abarth tot een legende hebben gemaakt. Elk detail van 695 Biposto Record is geïnspireerd op het circuit. De race-uitmonstering in 'Giallo Modena', het mechanische sperdifferentieel en de metalen badge met serienummer vormen een perfecte combinatie van stijl en prestaties. Gebouwd in een oplage van slechts 133 exemplaren.

ABARTH

695 Edizione
Maserati

Ontworpen voor wie sportieve prestaties wil combineren met een geraffineerde stijl en praktische gebruiksmogelijkheden: de Abarth 695 Edizione Maserati verenigt de kracht van Abarth met de elegantie van Maserati.

Te laat! Alle exemplaren van de Abarth 695 Edizione Maserati hebben inmiddels een eigenaar gevonden.

Abarth 695 tributo ferrari - rossa Abarth 695 tributo ferrari - rossa Abarth 695 tributo ferrari - rossa

ABARTH

695 Tributo
Ferrari

De Abarth 695 Tributo Ferrari werd gecreëerd voor de liefhebbers van zowel het steigerende paard als de schorpioen. Passie, historie, exclusiviteit en Italiaans design: de racespirit van Abarth gekoppeld aan de fascinatie voor luxe en sportieve elegantie van Ferrari. 

Te laat! Alle exemplaren van de Abarth 695 Tributo Ferrari hebben inmiddels een eigenaar gevonden.

Abarth 595 50° anniversario Abarth 595 50° anniversario Abarth 595 50° anniversario

ABARTH

595
Abarth 50th Anniversary

Het sportieve karakter en het temperament van de roemruchte originele Abarth 595 gecombineerd met het technisch vernuft en de prestaties van een moderne Abarth. Verenigd in één auto met onmiskenbaar Abarth-dna: de 595 Abarth 50th Anniversary.

Te laat! Alle exemplaren van de Abarth 595 50th Anniversary hebben inmiddels een eigenaar gevonden.

Abarth Cabrio Italia Abarth Cabrio Italia Abarth Cabrio Italia

ABARTH

Cabrio Italia

Als Italiaanse passie een verbond sluit met de racewereld, ontstaan er speciale auto's zoals de Abarth Cabrio Italia. Sportief en elegant, onmiskenbaar Abarth in design en prestaties. De perfecte auto voor de liefhebbers van auto's met temperament en karakter. 

Te laat! Alle exemplaren van de Abarth Cabrio Italia hebben inmiddels een eigenaar gevonden.

 

Abarth zerocento grigia Abarth zerocento grigia Abarth zerocento grigia

ABARTH

Zerocento

Met de Zerocento eert Abarth de revival van de legende van Carlo Abarth. Dit Special Series-model onderscheidt zich onder andere door een uitlaatsysteem met variabele tegendruk, lederen interieurbekleding afgewerkt met zilverkleurige stiksels en unieke details die op klassieke auto's zijn geïnspireerd.

Te laat! Alle exemplaren van de Abarth Zerocento hebben inmiddels een eigenaar gevonden.

Abarth opening edition Abarth opening edition Abarth opening edition

ABARTH

Opening Edition

Kracht en temperament. Dat zijn de trefwoorden waarmee de Abarth Opening Edition zich laat omschrijven. 160 pk, 221 km/h, van 0 naar 100 in slechts 7,4 seconden. Aangeboden in slechts twee kleuren: Grigio Campovolo en Bianco Iridato. Met lederen bekleding, achterruiten van donkergetint glas, rode remklauwen en andere rode details.

Te laat! Alle exemplaren van de Abarth Opening Edition hebben inmiddels een eigenaar gevonden.

595 Abarth 50° anniversary 595 Abarth 50° anniversary 595 Abarth 50° anniversary

ABARTH

Punto Scorpione

De veelzijdige compacte Abarth met puur race-dna. 1.4 T-Jet-motor van 180 pk, 6-versnellingbak, acceleratie van 0-100 km/h in 8,2 seconden en alle uiterlijke kenmerken van een Abarth.

Te laat! Alle exemplaren van de Abarth Punto Scorpione hebben inmiddels een eigenaar gevonden.