Skip to content Skip to navigation

Beleef uw passie voor Abarth

Toegang tot opwindende race-evenementen, een bezoek aan de Abarth-fabriek en nog veel meer: als lid van The Scorpionship beleeft u de wereld van Abarth op een manier die alleen voor de ware Abarth-liefhebber is weggelegd.

Kom bij de club

Na uw aanmelding ontvangt u van ons uw persoonlijke lidmaatschapskaart met uw naam en lidnummer. Deze kaart geeft u toegang tot de vele enerverende Abarth-evenementen in binnen- en buitenland. En natuurlijk ontvangt u als lid van The Scorpionship altijd als eerste het nieuws over clubmeetings, acties en nieuwe modellen, tuningkits en accessoires.

MELD U AAN

Face the race

Met uw The Scorpionship-lidmaatschapskaart zit u bij internationale Abarth-races op de eerste rij: deze kaart geeft namelijk niet alleen toegang tot de tribunes, maar ook tot de paddock, de hospitality zones en zelfs de startgrid.

Bezoek Mirafiori

Waar moet u als ware Abarth-liefhebber minstens één keer in uw leven zijn geweest? De legendarische Mirafiori-fabriek in Turijn natuurlijk! De plaats waar uw favoriete Abarths worden ontworpen en werkelijkheid worden. Als lid van The Scorpionship bent u daar van harte welkom voor een rondleiding.
Waar wacht u nog op?

Abarth Days: zet ze in uw agenda!

Als er één evenement is dat u als ware Abarth-fanaat niet mag missen, dan is het de Abarth Day. Dit evenement, dat op verschillende Europese circuits wordt gehouden, staat - hoe kan het ook anders - volledig in het teken van 'De Schorpioen'. Leden van The Scorpionship krijgen korting op hun toegangskaarten.

BEKIJK HET PROGRAMMA VOOR 2018