Skip to content Skip to navigation

Welkom in de wereld van connected voertuigen! Een wereld met geavanceerde connected diensten waarmee je online je elektrische Scorpion beheert en bedient via de FIAT-app.
Geniet van meer veiligheid, comfort en plezier met de nieuwste infotainmentfuncties en bespaar tijd en kosten met slim reisadvies

BEPAAL JE BEHOEFTE

HULP IS ALTIJD DICHTBIJ

Verbeter je rijervaring met de geavanceerde veiligheidsfuncties van het Connect ONE-pakket die zijn ontworpen om jou en je auto veilig op de weg te houden. Deze lifesaver is altijd dichtbij!

BELEEF MEER PLEZIER IN JE AUTO

Neem de controle over je Abarth 500e. Met innovatieve functies krijg je op afstand toegang tot verschillende functies van je auto, zoals het laadbeheer, voertuigdata en meer.

Alleen in combinatie met het Connect ONE-pakket.

ALTIJD DE ZEKERHEID DAT JOUW AUTO BEVEILIGD IS

Blijf beschermd en veilig met My ALERT. Deze connected dienst geeft in het geval van een incident direct een notificatie op je smartphone. Onze alarmcentrale staat je bovendien direct bij in het geval van diefstal.

Alleen in combinatie met het Connect PLUS-pakket.

MEER VRIJE TIJD, ZELFS ONDERWEG

Blijf onderweg online en geniet van onafgebroken entertainment. Met Connect ONE deel je eenvoudig datadiensten met familie en passagiers, zonder je zorgen te maken over datalimieten.

Direct beschikbaar wanneer je het Connect One-packet activeert.

    Connect ONE   |  Connect PLUS   |  Protection  |  Fun & share

CONNECT ONE

CONNECT ONE


ALTIJD EN OVERAL HULP

De nieuwe Abarth 500e is standaard voorzien van Connect ONE. Hierdoor profiteer je direct van alle diensten en weet je zeker dat je bij een ongeval zo snel mogelijk hulp krijgt. Altijd en overal.

Aan boord van je auto ben je beschermd, waar je ook naartoe gaat. De elektrische Abarth is in staat om noodoproepen te doen via de plafondverlichting*, of neem snel contact op met ons servicecentrum voor ondersteuning of bij pech onderweg via het infotainmentscherm of de FIAT-app.

*Noodoproepen zijn niet mogelijk via het infotainmentscherm of de FIAT-app.

CONNECT PLUS

CONNECT PLUS


ALTIJD VERBONDEN MET JE AUTO

Ervaar nog meer veiligheid, comfort en plezier met de voordelen van de optionele Connected Services pakketten.
Met het Connect PLUS pakket vind je snel laadstations in de buurt, kan je op afstand de deuren vergrendelen, gemakkelijk door het drukke verkeer navigeren en/of waardevolle informatie ontvangen over je Abarth 500e.
De eerste 6/12* maanden kan je deze services zonder verplichtingen proberen.
Ontdek tijdens deze proefperiode welke services bij je passen en beheer deze eenvoudig door in te loggen op My U Connect op de Fiat website.

Alleen beschikbaar wanneer je kiest voor het Connect ONE Pakket.
*Aanbod verschilt per land

BEHEER EENVOUDIG HET LADEN VAN JE AUTO

BEHEER EENVOUDIG HET LADEN VAN JE AUTO

Connect PLUS geeft Abarth 500e rijders toegang tot een wereld van connected services voor het beheren van elektrisch laden. Met de eSolutions app kun je gemakkelijk openbare laadstations in de buurt vinden, laad- en betaalfuncties gebruiken en je laadhistorie bekijken. Of start met één druk op knop laadsessies op je persoonlijke Wallbox thuis. Heb je al een Nieuwe Abarth 500e? Log dan in op My Uconnect op de Fiat website en activeer het pakket.

ACTIVEREN
DE LUXE OM BIJNA ALLES OP AFSTAND TE BEHEREN

DE LUXE OM BIJNA ALLES OP AFSTAND TE BEHEREN

Met de Fiat app wordt het beheren van functies op afstand kinderspel. Communiceer via je smartphone met je auto en ontdek hoe je je rijgedrag kan optimaliseren. Neem bijvoorbeeld Eco-score, een functie die tips geeft om de accucapaciteit zo optimaal mogelijk te benutten. Ook kan je op afstand de deuren vergrendelen en ontgrendelen, de motor starten of stoppen en het accuniveau controleren. Bovendien kun je eenvoudig, nog voordat je bent ingestapt, de airconditioning instellen en op afstand laadsessies regelen. Tot slot is het mogelijk om via de spraakassistent “At Home Digital Assistant” op afstand te communiceren met je auto.

Heb je al een Nieuwe Abarth 500e? Log in op je My Uconnect-account op de Fiat website. om het pakket te activeren.

ACTIVEREN
ONDERHOUD ZONDER HOOFDBREKENS

ONDERHOUD ZONDER HOOFDBREKENS

Vraag je je wel eens af wat er onder de motorkap gebeurt? Geen zorgen, want Connect PLUS biedt real-time informatie over de staat van je auto: van de bandenspanning tot de kilometerstand en updates voor onderhoud. Gewoon in de FIAT app of via het infotainmentscherm.

Open de Fiat App en controleer eenvoudig de bandendruk en kilometerstand. Of check wanneer je auto de volgende onderhoudsbeurt moet krijgen. Deze plan je vervolgens vanuit de app rechtstreeks in de agenda van je favoriete dealer. Zo bespaar je tijd en organiseer je nog makkelijker het onderhoud van jouw auto.

Heb je al een Nieuwe Abarth 500e? Log in op je My Uconnect-account op de Fiat website om het pakket te activeren.

ACTIVEREN
BEWEEG MOEITELOOS DOOR HET VERKEER HEEN

BEWEEG MOEITELOOS DOOR HET VERKEER HEEN

Je bestemming bereiken was nog nooit zo eenvoudig. Vanuit de FIAT-app stuur je met één druk op de knop je bestemming naar het navigatiesysteem. Eenmaal onderweg zorgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van EV-routing voor handige tips en aanbevelingen, zoals de snelste route en laadstations onderweg. Daarnaast biedt het infotainmentdisplay live-verkeersinformatie, weerberichten, flitspaalmeldingen en laadpunten. Kaarten worden in real-time bijgewerkt voor een optimale rijervaring. Tot slot kun je op het nieuwe Abarth-display of in de Fiat app zien welke bestemmingen je kunt bereiken met de resterende acculading.

Heb je al een Nieuwe Abarth 500e? Log in op je My Uconnect-account op de Fiat-website. om het pakket te activeren.

ACTIVEREN
BEVEILIGING

BEVEILIGING


BEVEILIGD TEGEN DIEFSTAL

Ervaar meer gemoedsrust door het risico op autodiefstal te verkleinen: deze service biedt bescherming onder alle omstandigheden, ook als je aan de openbare weg geparkeerd staat. Je krijgt direct een melding wanneer je auto wordt verplaatst of als de accu wordt losgekoppeld.
Omdat de risico’s worden verlaagd, kun je mogelijk met je verzekeraar in gesprek over een verlaagde premie.

MY ALERT*

MY ALERT*

Ontvang bij problemen meteen een notificatie in de FIAT app. Wordt jouw auto gestolen? Een operator van het Service Center helpt je auto te lokaliseren zodat de politie kan ingrijpen.

*My Alert is een optionele, betaalde abonnementsdienst die je afsluit via My Uconnect op de FIAT-website.

Heb je al een Nieuwe Abarth 500e? Log in op je My Uconnect-account op de Fiat-website. om het pakket te activeren.

ACTIVEREN
FUN & SHARE

FUN & SHARE


DEEL HET PLEZIER

Deel WIFI met familie en passagiers terwijl je onderweg bent. Of breid de connected ervaring met je digitale assistant uit. Elke reis duurt minder lang met My WiFi, zonder je zorgen te maken over datalimieten.

MY WIFI*

MY WIFI*

Blijf verbonden met de Alexa**-spraakassistent aan boord van je Nieuwe Abarth 500e. Vraag Alexa om je favoriete muziek af te spelen, het laatste nieuws of het weerbericht. Of laat deze slimme spraakassistent interessante locaties opzoeken of smart devices thuis beheren. Om Alexa-spraakassistent te gebruiken, activeer je de WiFi-hotspot aangeboden door Ubigi die het mogelijk maakt om tot 8 apparaten tegelijk te verbinden. Maak kennis met deze dienst tijdens een gratis proefperiode van 3 maanden in combinatie met een datalimiet van 1 GB.

*My Wi-Fi is een optionele service die je afsluit via My Uconnect op de FIAT website.
**Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of partners. Deze service is beschikbaar in het Italiaans, Engels, Duits en Spaans.


Heb je al een Nieuwe Abarth 500e? Log in op je My Uconnect-account op de Fiat-website. om het pakket te activeren.

ACTIVEREN