Abarth 595
Yamaha Factory Racing

Abarth en Yamaha hebben de passie voor competitie en een lange traditie van overwinningen gemeenschappelijk. Abarth 595 Yamaha Factory Racing is een nog sportievere upgrade: 160 pk vermogen, Eibach-ophanging en Record Monza-uitlaat. Wij hebben de luxe van de overwinning.

Ontdek

Abarth 695
Biposto Record

De 695 Biposto Record werd gemaakt om de 133 records te vieren waardoor Abarth legendarisch werd. Het is een auto met in elk detail een stamboom van circuitracers.
De Modena gele kleuren, het zelf-vergrendelende differentieel en de metallic badges injecteren stijl en prestaties. Beschikbaar voor slechts 133 exemplaren.

Ontdek
Abarth 595 50° anniversario Abarth 595 50° anniversario

Abarth 595
50° Anniversario

De legende van Abarth, het lef en het karakter van de gevierde 595, de prestaties en de technologie van de nieuwe modellen: dat alles in één auto, dat is de 595 Abarth 50° Anniversario. Direct herkenbaar DNA!

Abarth 695
edizione Maserati

Geschapen voor liefhebbers van grootse prestaties en voor wie dagelijkse uitdagingen achter het stuur van een echt elegante auto wil aanpakken. Abarth 695 edizione Maserati verenigt de kracht van de Schorpioen met de elegantie van de Drietand.

Abarth Cabrio Italia Abarth Cabrio Italia

Abarth
Cabrio Italia

Abarth Cabrio Italia ontstond op de kruising van Italiaanse passie en de wereld van het racen. Sportief en elegant, onmiskenbaar design en Abarth-prestaties, de perfecte auto voor wie lef en persoonlijkheid samenbrengt.

Abarth 695 tributo ferrari - rossa Abarth 695 tributo ferrari - rossa

Abarth 695
tributo Ferrari

Voor wie de passie voelt voor de Schorpioen en het steigerende paard, hebben we de Abarth 695 tributo Ferrari gebouwd. Passie, erfgoed, exclusiviteit, design Made in Italy: raceopwinding van Abarth gekoppeld aan de onmiskenbare fascinatie van Ferrari.

Abarth assetto corse limited edition - grigia Abarth assetto corse limited edition - grigia

Abarth
assetto corse Limited Edition

Voor wie competitie ademt: de Abarth assetto corse "limited edition" geeft het racekarakter van de legendarische "595" en de "850TC" van de jaren 60: aerodynamische spoilers, verlaagd chassis, 190 pk, racerolstang, 180 kg lichter dan de straatversie.

Abarth zerocento grigia Abarth zerocento grigia

Abarth
zerocento

Abarth Zerocento is geboren om de terugkeer van de legendarische Karl Abarth te vieren, en beschikt over een echt tegendrukuitlaatsysteem, lederen bekleding met zilveren stiksel, unieke details geïnspireerd door klassieke auto's.

Abarth opening edition Abarth opening edition

Abarth
opening edition

Kernwoorden: krachtig en agressief. Abarth Opening Edition is een model voor echt gepassioneerden: 160 pk, 211 km/u, van 0 tot 100 in 7,4 s. Versies: Grey Campovolo en White Iridato, rode remmen, inzetstukken en insnijdingen, lederen stoelen, privacyruiten.