VOORDELEN
LIDMAATSCHAP

Alleen leden van The Scorpionship profiteren van de vele voordelen die het lidmaatschap biedt.
Meld u aan en beleef de passie voor Abarth.
Waar wacht u nog op?

SCORPIONSHIP
CARD

Word lid van de The Scorpionship en ontvang gratis de Scorpionship-lidmaatschapskaart met uw naam en lidmaatschapsnummer.
Met deze kaart kunt u gebruikmaken van bijzondere aanbiedingen en kunt u deelnemen aan wedstrijden en exclusieve Abarth-evenementen.

Start uw Abarth, trap het gas in en laat uw Abarth-avontuur beginnen!

MELD JE AAN

NIEUWS UIT DE WERELD
VAN ABARTH

Als Scorpionship-lid ontvangt u als eerste al het nieuws over nieuwe producten, tuningkits en accessoires, merchandise-aanbiedingen, clubmeetings en evenementen in binnen- en buitenland.

EXCLUSIEVE
AANBIEDINGEN

Scorpionship-leden krijgen 15% korting op alle officiële artikelen uit de Abarth Store: kleding, sierraden, woonaccessoires, kantoorartikelen, model- en speelgoedauto's en nog veel meer. Allemaal in het teken van de Schorpioen!

Naar Abarth store

SPECIALE EVENEMENTEN

Uw lidmaatschapskaart van The Scorpionship geeft u toegang tot alle Abarth-evenementen in binnen- en buitenland. Bij races voor bijvoorbeeld de Trofeo Abarth, F4 en Classic Abarth Cup geeft de kaart ook toegang tot de paddock, de hospitality units en de pits. Ook kunt u zich als lid inschrijven voor opwindende circuitevenementen en maakt u kans op gratis toegangskaarten voor de belangrijkste autobeurzen. Waar wacht u nog op?

MELD JE AAN